Suklaamunia etsimässä |Tarina keskellä totuutta|

Moi! Julkaisen taas pätkän sitä 10-9v Oonan kirjoittamaa trilogiaa. Jos et tiedä mistä ihmeen trilogiasta puhun niin tämän postauksen alusta löytyy tietoa siitä. 

Älä, kuka ikinä oletkaan, ihmettele miksi tämä pääsiäisaiheinen tarina julkaistaan tammikuussa, tämä nyt vain sattui olemaan toinen osa trilogiaani. 

Enempää tekstiä en keksikkään, joten tervetuloa lukemaan tarinaa nimeltä…

Suklaamunia etsimässä 


Pirrrr! Herätyskelloni pirisi. Tänään on pääsiäinen. Lähdin heti alakertaan katsomaan löytyisikö keittiöstä suklaamunia. Isosiskoni Diana ja pikkuveljeni Alfred olivat jo alakerrassa. He ihmettelivät missä munat ovat. Niitä ei nimittäin löytynyt mistään. Pian pikkusiskot Madleena ja Matleena tulivat keittiöön. He olivat etsineet omia muniaan huoneesta, mutta ei niitä ollut sielläkään. Nyt koko perhe oli herännyt. Yhtäkkiä minä keksin. - Ryhdytään salapoliiseiksi. Kävimme pukemassa vaatteet. Alfred huomasi suklaan murusia pöydällä, Diana löysi suklaamunan kuoria roskiksesta ja Madleena ja Matleena löysi pöydän alta leluja, joita oli ollut suklaamunissa. Samassa perheen vauva tassutteli tyytyväisenä olohuoneesta suu suklaassa ja hymyssä. Vauva oli syönyt kaikki munat. Hetken päästä suklaamunat löytyivät pöydältä ihan ehjinä. Juttu oli vain Alfredin satua.


Toivottavasti nautit sadusta ja kirjoitusvirheitä varmastikin löytyy…

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit se on meille todella tärkeää. <3

Jos oma kommentointisi ei toimi klikkaa etusivulla sivupalkkia ja sieltä 'kommentoinnin vastinetta' jonne voit jättää kommenttisi myös.

Toivoisin, että kommentoit postauksiini ja jos asiasi on negatiivistä palautetta kertoisit siitä asiallisesti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runo/teksti, jolla ei ole nimeä, koska olen liian laiska

Vain yksi päivä elämästäni

Ilmoitus & Kunnossa