Kumpi todennäköisemmin? - 10k spesiaali

Tässä meidän 10k näyttökertoja spesiaali! Eli vastaamme kumpi todennäköisemmin -kysymyksiin, joita te lukijat olette kyselleet. Olemme pahoilamme viivästyksestä. Kysymyksiä tuli yllättävän paljon, mutta kiitokset niistä.

Tervetuloa lukemaan!

Kumpi todennäköisemmin viettäisi KOKO päivän ruudulla? 

Hmm... vastaus on oikeastaan todella yksinkertainen, ja se on minä, sillä olin kerran koko yön puhelimella ja katoin Pokemon TV:tä (Mitä? Se on hyvä sarja xd) ja sitä ennen olin ollut noin 6h puhelimella... (Ihan tavallista 8v kakarojn touhua xd (En dissaa 8-vuotiaita!))

- Oona 

Help me! Voisin olla minä, voisi olla Oona, mutta sanotaan nyt Oona. Musta tuntuu että aina kun laitan sille viestiä nii se on paikalla tai on melkein heti paikalla. Ja vaikka "haluaisin" olla koko päivän ruudulla, äiti tai isä kyllä tulisi aikanaan ottamaan minuta laitteet pois.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin ehdottaisi leikkimistä, kun mietitte tekemistä?

Aino! Hän leikkii muutenkin paljon sisarustensa kanssa ja minä olen enemmän introvertti, joka viettää aikaa yksin omassa huoneessansa, joten en ole tottunut niin paljoa leikkimiseen ja se ei siksi kävisi niin helposti mielessäni.

- Oona

Minä, koska olen "lapsellisempi" kuin Oona. Riittääkö selitykseksi? No, saa luvan riittää

- Aino

Kumpi todennäköisemmin tekisi itsemurhan?

Apua! Tämä on paha... ehkä minä. Ei oikein perusteluja, mutta olen todella useasti pettynyt esimerkiksi perheeseeni, kun he käyttäytyvät mielestäni ärsyttävästi. Aino taasen vaikuttaa niin tyytyväiseltä elämäänsä, että hänestä en ihan uskoisi sitä. (Voisi ehkä sanoa näin: "Kuulostaa hyvältä idealta, voisin itsekin tehdä sen". (Inside juttu, joka oli pakko laittaa tähän :D))

- Oona

Hyvin raakaa...mutta sanoisin että minä. Mun mielestä Oona on lähes aina iloinen ja vaikka minäkin oon lähes aina iloinen niin ei se tarkota että kaikki olis aina hyvin...

- Aino

Kumpi todennäköisemmin lopettaisi tämän blogin kirjoittamisen?

Äh, taas paha. Aino, kai? Tästä olen yhtä varma kuin mummo puhelimen käynnistyksestä (Keksin kyllä aivan mahtavai sanontoja, kun en muista oikeita xd), joten en yhtään voi sanoa kumpi. Aino kumminkin on siksi ideani, sillä itse loin tämän ja olen todella addiktoitunut tarinoiden kirjottaamiseen ja kaikkeen kirjallisuuteen. :'D

- Oona

Minä! Ei sillä että se tapahtuisi ikinä, mutta Oonahan tämän on perustanut. Ja luulen että Oona on myös koukussa tarinoihin jne.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin menisi avantoon uimaan?

Minä, ja heti katuisin. Xd Olen innokas kokeilemaan kaikkea uutta aina ja avantouinti kuulostaa sellaiselta mitä voisin tehdä. Ja vielä olen siskoni mukaan "lämpimäsen verinen", eli minulle ei tule niin helpolla kylmä kylmissä paikoissa.

- Oona

Oona, Oona hyppäis varmaan benjihypynkin (comment by Oona: olen aina halunnut hypätä sen!), mutta minä en, koska olen pelkuri enkä uskalla tehdä lähes mitään muiden mielestä "hauskaa". Oona on siis valintani.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin hankkisi tiikerin?

Tähän vastaus on helppo, minä! Rakastan monia villieläimiä ja tiikeri ei ehkä pääse top viiteen, mutta ainakin top viiteentoistaan. Tiikeri (varsinkin valkoinen) olisi niin ihana lemmikki.

- Oona

Minä, minä, minä! Iso kehräävä kisu! Vaikka se onkin kauhea peto niin kyllä minä sen kesyttäisin. Sitten se nukkuisi sohvalla. Tosi söpöä! Tikru ois kyllä ihana lemmikki

- Aino

Kumpi todennäköisemmin söisi kissan-/koiranruokaa?

Minä taas kerran. Olen itse asiassa maistanut jo koiranruokaa ja ihan ok oli. :D Kissanruoka kuulostaa herkullisemmalta, joten kai minä sitäkin voisin joskus syödä.

- Oona

Minä, meillä on kissoja ja ne napuset näyttää hyviltä (olenko outo? - Et, jos olet minäkin olen T: Oona). Märkäruoka taas haisee niin pahalta, että ei sitä. Olen kerran melkein maistanut kanien pellettiä, että vastaus on ilmiselvä minä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin menisi avaruuteen?

Hmm... Aino vai minä... vastaisin tähän minä, koska olen haaveillut siitä, tosin pelkään veren pakkautumista päähän, sillä siinä tilassa en kestä olla kauaa. Aino taasen ei vaikuta siltä, että menisi avaruuteen. Vastaus on siis minä.

- Oona

Oona, koska minähän en elämääni viettäisi avaruudessa ellei, Tiramisua, Teresaa, Tupunaa ja Jussipupua saataisi sinne. Ja luulisin, että olen joskus kuullut Oonan haluavan avaruuteen

- Aino

Kumpi todennäköisemmin kuolisi ystävän puolesta?

Aino, hänellä on kunnon ystäviä, minulla taasen ei ole kunnon parasta kaveria, jonka kanssa viettäisin todella paljon aikaa ja olisimme läheisiä (Moona, kyllä sinä olet minun paras kaveri ja tärkeä, älä huoli :D), mutta Ainolla on kolme kaveria, jotka vaikuttavat olevan sille todella tärkeitä.

- Oona

Oikeesti kuka keksii näin vaikeita? Oona vai minä... en osaa sanoa. Kummallakin on ystäviä/kavereita, mutta veikkaisin että se olisin minä. En osaa kauheesti selitellä, mutta mulla on neljä hyvää ystävää kaikki on todella tärkeitä. Eli minä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin söisi vahingossa jotain myrkyllistä?

Ööh... minä. Itse asiassa olen jo syönyt. Äiti soitti myrkytyskeskukseen, mutta minua ei kuitenkaan tarvinnut viedä minnekään. Ja, no, syön vähän kaikkea. Xd

- Oona

Minä, koska osaan välillä olla aikamoinen tunari. Siis ihan oikeesti.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin hukkuisi?

Veikkaisin, että Aino. Hän ei ole ainakaan kovin taitava uimaan, kyllä hän osaa, mutta ehkä hän menettäisi helpommin otteen uimisesta, toisin kuin minä.

- Oona

Minä, olen huonompi uimaan kuin Oona ja lisäksi pelkäsin ennen uima-altaan syvää päätyä. 

- Aino

Kumpi todennäköisemmin hankkiutuisi agentiksi?

Minä! Haluan agentiksi! Seikkailuja, vaaroja, kaikkea mistä pidän! Aino taasen on enemmän rauhallinen persoona, joten ei sovi hänelle.

- Oona

Oona, en halua kuolla jonkun vitsin pomon takia ja haluan olla aikuisena paljon mieluummin kanien kasvattaja, käsityöyrittäjä tai kitaristi : ). Oona omistaisi hyvät aivot ja fyysisenkyvyn ja olisi siksi paljon parempi vaihtoehto.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin aprillaisi jotakuta aiheuttaen traumat?

Aino. Hän melkein aiheutti mulle raivarin tänä vuonna (en ole unohtanut >:( ). Tai no itse asiassa tämä ei riitä perusteluksi, joten jatketaan vielä sillä, että minä en oikein keksi mitään aprillipiloja. :'D

- Oona

Minä. En osaa sanoa miksi, mutta tänä vuonna yritettiin aprillata opettajaa niin, että se luulis että meillä on aprillipila. Eihän meillä oikeasti edes ollut mitään. No aprilliin ei mennyt ope vaan koko päivän piinattiin Oonaa ja Moonaa.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin unohtaisi kokonaan jonkun tarinablogin olemassaolon?

Aino, eihän hän edes tiedä kaikista blogeista ja varmaan unohtaa suurimman osan, jos edes yritän kertoa tai hän yrittää opetella. Xd

- Oona

Minä jälleen kerran. En edes tiedä kaikkia tarinablogeja ja eniten tähän mennessä olen tutustunut Fiksutyyppin blogiin. Yritän ainakin opetella kaikki Tarina-akatemian linkkarit, mutta sekin vie aikansa.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin tiputtaisi lautasen kouluruokailussa?

Riippuu siitä, että lattialle vai esim roskikseen. Sillä minä aika varmasti tiputtaisin lautasen roskikseen, koska olen tiputtanut jo koulussa veitsen, lasin ja leivän, jonka olin voidellut juuri. Lattialle taasen ehkä Aino, sillä hän on tunari kuten jo itse sanoikin. Xd

- Oona

Minä, miten taas? Olen tunareista tunarein ja tiputin ihan vasta yhen mukin lattialle niin, että siitä lähti kahva irti. Hupsis!

- Aino

Kumpi todennäköisemmin kiroilisi opettajan selän takana?

Öö, minä... olen nimittäin jo pari kertaa melkein jäänyt kiinni siitä, sillä opettaja kulki juuri siitä kohdin - missä olin välitunnilla -, kun sanoin jotain mikä on koulussamme kielletty.

- Oona

Oona tai minä... kyllä minä kiroilen vain jos kukaan ei kuule tai joskus vahingossa lipsahtaa, mutta veikkaan silti että se olisi Oona, joka kiroilisi opettajan selän takana.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin valehtelisi vanhemmilleen?

Minä. Ofc. Valehtelen nytkin, koska olen "nukkumassa" ja no jos en halua tehdä jotain olen sairas tai mitä nyt ikinä keksinkään. Valehtelen niin paljon etten edes kehtaa kertoa tässä, jos vaikka joku tuttuni lukisi tätä...

- Oona

Oona ja minä kumpikin varmasti valehdellaan vanhemmille, mutta musta tuntuu että Oona enemmän. Eli vastaan kumpikin, mutta enemmän Oona : )

- Aino

Kumpi todennäköisemmin menisi Taigaan?

Tin tin tii! Kumpikaan meistä ei ole käynyt Lintsillä ja jouduimme googlettamaan mikä on Taiga. Xd Vaikuttaa hurjalta laitteelta ja haluaisin sinne, joten kai minä. Ainosta taasen en tiedä muuta kuin ettei hän ehkä pitäisi siitä, mutta mitä minä olen sanomaan ilman hänen mielipidettänsä.

- Oona

Ekaksi aattelin, että Taiga liittyy johonkin kirjaan ja oletin että Oona on lukenu sen kirjan missä se mainitaan. No se käski mun googlaan. Mutta sanoisin silti että Oona todennäköisemmin menisi Taigaan. Se kuulostaa aika hurjalta.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin kasvattaisi porkkanoita takapihallaan?

Aino. Minä inhoan porkkanoiden ja kaiken muun kasvattamista mikä vaatii paljon hoitoa, joku kukka joka pitää pari kertaa viikossa kastella, raparperi, herne, yms. on enemmän makuuni, sillä paljon vähemmän raskas kasvattaminen.

- Oona

Minä. Ja no meillähän kasvaakin porkkanoita takapihalla, mutta en kyllä ole erityisen innokas niitä hoitamaan. Mielestäni kasvien kasvattaminen on silti tosi kivaa varsinkin silloin kun ei hukuta niitä (kyllä, olen hukuttanut pääsiäisenä ne vitsin ruohot). Eli vastaan minä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin söisi jotain, mistä ei pidä?

Eääh... vaikeaa... minä, koska jouduin syödä tänään hirveän pahaa kakkua palan ja sitten useimmin jouluna on ns. sääntö, että pitää syödä yksi silli tai edes puolikas ja en pidä yhtään sillistä. Ainokin voisi syödä kohteliaisuudesta, mutta ehkä minä.

- Oona

Oona vai minä? Kas siinäpäs vasta pulma. Sanoisin silti minä, koska voisin tosiaan syödä kohteliaisuudesta niin kuin Oona mainitsikin. 

- Aino

Kumpi todennäköisemmin lukisi 500 sivuisen kirjan päivässä?

Minä, yksinkertaista. Aino on todella vähälukeinen ihminen (Ei kyllä varmasti ole sana, mutta olkoon siinä nyt, kun kerran kirjoitin sen. Xd) ja olen jo kerran lukenut päivässä yli 500 sivua, nimittäin Pitkätähden koston.

- Oona

Minä ja Oona pystyttäisiin varmasti kumpikin siihen. En tiedä mikä on Oonan käsitys vähälukeisesta ihmisestä, mutta ei näköjään sama kuin minulla. Vastaan kumpikin, koska miksi ei?

- Aino

Kumpi todennäköisemmin tapaa jonkun tarinabloggaajan irl?

Minä aika varmasti. Ficin, joka Kastehelmen, tämän kysymyksen keksijän, mukaan lasketaan tarinabloggaajaksi, vaikka onkin kanabloggaaja, tapasin oikeastaan juhannusviikonloppuna ja voisin ehkä tavata hänet joskus toisetkin. Ficin mummo siis asuu tässä lähistöllä ja hän tuli sille kylään. Myös Olli minun voisi ehkä olla helppo tavata, koska jos hän menee taas ensi vuonna jollekin kirjoitusleirille, mille olen suunnitellut meneväni seuraavasa vuonna, sillä ikäni vihdoinkin riittää sellaiselle. Mutta suurin todennäköisyys, että kenen tapaan on Fic.

- Oona

En tunne/tiedä tarinabloggaajia yhtä hyvin kuin Oona, joten vastaan hän. Ylempänä näette Oonan hienot selvitykset.

- Aino

Kummasta tulee todennäköisemmin kirjailija?

Minusta, sillä olen enemmän addiktoitunut kirjoittamiseen ja ehkä jopa taitavampikin. Myös se on ollut haaveammattini vuodesta pipo ja karvalakki.

- Oona

Oonasta, koska olen kiinnostunut enemmän muista ammateista, vaikka ei kirjailijanakaan paha olisi olla. Oona on silti parempi kirjoittamaan tarinoita.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin lähtisi Tylypahkaan, jos saisi kutsukirjeen sinne?

Eääh... Kumpikin ollaan true Potterhead -ihmisiä, joten vaikeaa. Itse ainakin voisin koska tahansa lähteä sinne enemmän kuin mielelläni! Valintani olisi kumpikin, jos sen saisi valita, mutta jos pitää valita sen on minä, Aino ehkä jäisi helpommin tuttuun ympäristöön ja on vähemmän seikkailunhaluinen. (Ja nyt myöhemmin vastauksia tarkistaessa huomaan, että Ainokin olisi aivan tulessa, jos saisi kutsun)

- Oona

Minä!!! Siis hyppäisin kattoon, jos saisin kutsun sinne. Olisin niin happy!! Kuvitella miten siistiä olisi taikoa. Imagine! En silti ole niin seikkailunhakuinen kuin Oona, mutta jos mahdollista lähtisin mieluusti Tylypahkaan.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin lähtisi elämään klaanielämää soturkissojen parissa (jos olisi kissa), jos hänet kutsuttaisiin sinne?

Hmm... ehkä lähtisin. Aino ei niin perusta klaanielämästä enkä voisi kuvitella häntä klaanikissana, joten vastaus on, pitkin hampain valittuna, koska minäkään en haluaisi, minä. Ehkä verenhimoisin soturi tai lempeä parantaja olisi minun roolejani. Tai sitten päällikkö, mutta pentu ja oppilas ei kiinnosta minua yhtään.

- Oona

En minä! Joten silloin jää vain Oona. Oona on enemmän seikkailija kuin minä. Erakon elämä kuulostaisi minun mielestä houkuttelevammalta. 

- Aino

Kumpi todennäköisemmin hankkii isona lemmikiksi kanan? (Fiksu on nyt erittäin iloinen :D)

Aino. Olen enemmän erilaisten eläinten rakastaja, vaikka kanat ovatkin kyllä ihania! Ainolla taasen on ollutkin jo kanoja ja nyt heillä on ankkoja, joten hän taitaisi pitää niistä paljon!

- Oona

Luulisin että minä. Kanat ja ankat ja ihan kaikki eläimet on lähellä sydäntäni. Vaikka muuttaisinkin isona kerrostaloon tai rivitaloon olisi sielläkin pakko olla vähintään yksi eläin. 

- Aino

Kumpi aloittaa todennäköisemmin uuden harrastuksen?

Minä, minulla on vain yksi kiinteä harrastus, pianon soitto, sekä harrastus, joka vain ehkä on harrastus, kirjastoautolla käyminen. Ainolla taasen on piano, kitara ja kirjastoautolla käyminen, jos se nyt lasketaan. Haluaisin esimerkiksi kitaran soiton aloittaa kunnolla tai piirtämisen tai kirjoittamisen. 

- Oona

Veikkaan että Oona, sillä minulla on jo semi paljon harrastuksia (lukeminen, kitara, piano jne.). Oonalla taas ei ole niin paljoa harrastuksia. Hänen siis olisi helppo aloittaa uusi. :D

- Aino

Kumpi pääsee todennäköisemmin lehteen?

Riippuu mistä syystä. Aino ehkä jonkun yrityksen ansiosta ja minä jonkin filosofisen ansion takia. Nyt nuorena ehkä mielummin *ei osaa valita* minä, jos lasketaan sellainen, että näkyy siinä lehdessä vaikkei juttu kerro juuri minusta. Esimerkiksi koulun uudesta liikuntasalista kertovaan juttuun voisin päästä tai muihin koulun tai pianonsoiton juttuihin, joten vastaus on, että juuri siitä kertovaan uutiseen pääsee todennäköisemmin Aino ja minä ns. yleiseen uutiseen.

- Oona

Oona pääsisi todennäköisemmin lehteen, koska hän on tosi hyvä pianon soitossa ja jos hän osallistuisi esim. konserttiin hän pääsisi hyvin todennäköisesti edes johonkin kuvaan.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin heräisi 6:00 joka aamu?

Heräilen jo nykyäänkin ennen seitsemää, joten se olisi aika helppo saavutus. Ainon herätyksistä olen saanut sellaisen kuvan, että aika myöhäiset herätykset. Vastaukseni on siis minä.

- Oona

Oona, sillä itse saatan valvoakin yhteen tai kahteen niin ei siinä pysty kovin aikasin herään. Mutta kun nyt tulevana lukuvuonna meen seiskalle niin aikasin herätys tulee oleen 6:30. 

- Aino

Kumpi todennäköisemmin tekisi 100 aprillipilaa yhden päivän aikana?

Aino, koska hän edes tekee aprillipiloja toisin kuin minä, joka tekee ehkä max yhden per aprillipäivä. :'D

- Oona

Mielestäni on super hauskaa keksiä aprillipiloja ja tehdä niitä. Niitä on myös kiva suunnitella edellisenä iltana. En ehkä kuitenkaan sataa keksisi, mutta tekisin silti enemmän kuin Oona. Olen ymmärtänyt että Oona ei kovin paljoo aprillaa. Vastaukseni on minä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin tekisi oman Youtube-kanavan?

Kaipa se on minä. Minulla on ollut ns. feikkikanava, eli kanava, jolle olen vain laittanut jotain mikä ei liity yhtään minuun. Kuten kuvia yhdistellyt videoksi ja aiheet ovat luokkaa vuoristo, meri ja iso kaupunki ja mitään näistä ei edes ole Suomessa. Tykkään myös kuvata kaiken maailman videoita, joten olisi mahtavaa saada julkaista niitä jossain.

- Oona

Olen joskus haaveillut tubettamisesta, mutta tuntuu vielä että olen liian nuori ja minulla ei ihan oikeesti ole aikaa. Oona varmasti innostusi jostain videioden editoinnista ja tälläsestä, joten vastaan Oona.

-Aino

Kumpi todennäköisemmin maalaisi taulun, josta tulisi myöhemmin yksi suosituimmista?

Ehkä ilkeää ja omahyväistä sanoa, että olen taitavampi kuin Aino tällaisissa taulutauluissa ja siksi minä. Aino on myöskin ihan ok maalari ja voisi maalata taulun myöskin, joten tarvitsee toisen perustelun. Maalaan enemmän kuin Aino kaikkea taulumaista/"tauluja".

- Oona

Rakastan maalaamista, piirtämistä ja kaikenlaisesta vastaavasta. Mutta piirrän/maalaan usein semmosia jänniä pikkupiirroksia (I hope you know what I mean). Oona kuitenkin maalaisi todennäköisemmin virallisen taulun. 

-Aino

Kumpi todennäköisemmin matkustaisi Australiaan ilman vanhempiaan? (Tällä hetkellä)

Kaipa minä. Minua ei ehkä päästetä niin helpolla, mutta ei Ainoakaan, joten se voisi olla vaikeaa. Minua myös on kiinnostanut Australia jonkin verran kauan, koska englanninkielentunneilla ja ympäristöopin maantieto-osiossa, oli Australiaan liittyviä juttuja viidennellä luokalla suurinpiirtein samaan aikaan. 

- Oona

En ole ikinä oikein kiinnostunut Austraaliasta. Enkä luultavasti edes pääsisi sinne ilman vanhempia, tosin ei varmaan Oonakaan. Oona on kyllä mielestäni kiinnosuneempi Austraaliasta, joten siitä katsottuna vastaan Oona. 

- Aino

Kumpi todennäköisemmin pyöräilisi kaupungin ympäri ja kuuntelisi samalla äänikirjaa, jonka lukijan ääntä vihaa?

En voi kuvitella Ainoa pyöräilemässä kaupungilla ja kuuntelevan äänikirjaa! Liian "vaarallista". Minulle taas olisi juuri parahultinen homma sellainen. Lukija, jonka ääntä vihaan on vain jonkin verran vaikea löytää, sillä aluksi inhoan kaikkia lukijoita, mutta sitten alan yhdistää sen äänen kirjaan sopivaksi, joten siitä tulee kirjan ääni, jota on vaikea vihata.

- Oona

Jos omistaisin Bluetooth-kuulokkeet ja oman puhelimen, minä todennäköisemmin pyöräilisin ja kuuntelisin äänikirjaa, jonka lukijan ääntä vihaan. Kunhan kirja on hyvä äänellä ei niin ole väliä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin lähettäisi J.K.Rowlingille fanipostia?

Monesti ihan vitsillä katselen kaikkia nettisivuja, luon käyttiksiä, koska haluan tietää mikä sivu joka on ja kaikkea tällaista, joten miksi en laittaisi, jollekin hyvälle kirjailijalle fanipostia. :D

- Oona

Minä, yksinkertaisesti. Ois aika siistiä lähettää fanipostia yhelle mun lemppari kirjailijalle, J.K.Rowlingille. En osaa perustella enempää vastaustani. 

- Aino

Kumpi todennäköisemmin kiipeäisi talon katolle ja huutaisi: ”Mä olen kirahvi!”?

Aino kiipeämässä katolle?!?! Ei sovi, totaalisesti. Minä taasen olen hurjapää, joka kiipeäisi mielellään katolle ja miksi en voisi huutaa, jotain typerää. Kukaan tuntematon ei varmastikaan kuulisi sitä, sillä tunnen ainakin lähes kaikki täältä lähistöltä. Ja olen huutanut jotain jouluun/uuteenvuoteen liittyvää kesällä, joten ei se nyt niin paha olisi.

- Oona

Oona. Voisin hyvin kuvitella Oonan kiipeämässä heidän talon katolle. Itse en ole semmoinen luonne, joka on heti katolle kiipeämässä, vaikkakin tykkään kiipeillä yksiin meidän puihin (jotka muuten vietiin juurineen kaikkineen pois ihan vasta :( )

- Aino

Kumpi todennäköisemmin pitäisi leffamaratonin?

Minulla/perheelläni ei ole yhtään leffaa, joten aika uskottavaa, jos sanon katsovani leffoja paljon. Xd Aino taasen katsoo aika paljon leffoja ja heidän perheellään on pieni lipasto (comment by Aino: se on hylly, ihan vaan tiedoksi) melkein täynnä leffoja, joten vastaukseni on Aino.

- Oona

Mä oon joskus suunnitellu tuommosta "leffamaratoonia" ja semmosen pitäminen ois aika kivaa. Vois kattoo vaikka kaikki Harry Potterit putkeen. Oonan perhe ei tietääkseni katso leffoja, joten vastaus on yksinkertaisesti minä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin lintsaisi koulusta?

Riippuu aika paljon puhutaanko tässä koko päivän lintsauksesta vai vain tunnin. Aino voisi ehkä lintsata tunnin vaikkakin on todella mielellään koulussa. Minä taasen lintsaisin aika helpolla päivän ja, no, olen lintsannutkin, olemalla "sairas". :'D

- Oona

En ole kovin innokas lintsaamaan. Lisäksi yläkoulu kuulostaa niin hienolta ja jännältä, että en kyllä halua lintsata. Oona taasen saataisi kyllästyä alakoulun tuttuun menoon ja hieman lintsata. 

-  Aino

Kumpi todennäköisemmin ompelisi 50 sukkaa, jotta saisi 20€?

Aino ompelee paljon enemmän! Ja varmaan hän sukkiakin ompelisi. :D Minä ompelen puolet vähemmän, joten se ei olisi hirveän todennäköistä, että ylipäätänsä ompelisin sukkia. Xd

- Oona

Minä olen köyhä ja lisäksi aika hyvä ompelemaan. Miksen siis ompelisi 50 sukkaa ansaitakseni 20 €. Sehän olisi aika hyvä bisnes. 

- Aino

Kumpi todennäköisemmin aloittaa uuden blogin?

Aino, hän on suunnitellut eläinblogia, jota pitäisi siskonsa Moonan kanssa. Itselläni taasen ei ole oikein mitään ideaa luoda uutta blogia.

- Oona

Minä, koska olen suunnitellut perustavani eläinblogin, joka kertoisi meidän kissoista, lampaista, ankoista ja kaneista. Mutta älkää huoliko, en aikoisi lopettaa Tarina-akatemian kirjoittamista, vaikka sen perustaisinkin.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin nolaa itsensä ensi vuonna koulussa pahasti?

Aino! Uudet piirit yms. aino siis lähtee yläasteelle ja minä jään tuttuun ympäristöön ala-asteelle (Miksi minä olen näin nuori? :( ). Luokkani on siis täysin sama kuin neljännellä luokalla ja en ainakaan helpolla tule nolaamaan luokassa.

- Oona 

Taas kerran minä. Uusi koulu, yläkoulu. Tottakai tämmönen ohi suunsa puhuja, joka lörpöttelee välillä mitä sattuu nolaa itsensä täysin. Pitää vain koittaa pärjätä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin tekee jotakin vain miellyttääkseen ystäväänsä?

Hmm... Ainolla on enemmän kunnon ystäviä ja tällaisia, joten aika helpolla hän voisi tehdä jotain heidän takiansa. Esimerkiksi hyppäisi järveen ennen kuin tulisi takaisin mökkiin yms. (En todellakaan ottanut tätä ideaa todellisista tapahtumista. :))

- Oona

Oona, you are right! Mut ois työnnetty järveen, jos en ois hypännyt. Lisäksi ystäväni ovat niin kivoja, joten miksikäs en miellyttäisi heitä. Vastaan minä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin matkisi kokonaisen päivän jotakin kirjan hahmoa? (Saa olla ihminen, tai mikä tahansa muukin.)

Öh, kumpikaan ei hirveän todennäköisesti matkisi ketään, mutta jos saisi olla kuka tahansa on paljon hahmoja kuka haluaisin olla. Se voisi olla aika todennäköistä, että käyttäytyisin päivän kuin jokin todella hyvä kirjan hahmo. Ivy Moore-Zhang esimerkiksi yllätti minut täysin olemalla mahtava hahmo ja Alex Fierrokin on todella kiva. Myös Annabeth Chase haluaisin olla. Ja en haluaisi ja haluaisin olla Alaska, jonka sukunimen olen onnistunut unohtamaan. ('') Haluaisin oikeastaan olla, joku kirjan hahmo mielelläni ja miksi en sitten yrittäisi matkia sellaista. :D

- Oona

Ehkä keksin mieluummin jonkun oman hahmon, jota esittäisin koko päivän. Oona taas pitää niin paljon  kirjallisuudesta ja on lukenut enemmän. Hänellä on varmasti kirjoista joku sielunkumppani, joka muistuttaa häntä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin soittaisi pilapuhelun hätänumeroon?

Rämäpää kun nyt olenkin niin kai minä sellaisenkin voisin soittaa. Aino taasen on pikku enkelin isosisko, joten tämä panisi kyllä asiat järjestykseen, jos Aino sitä yrittäisi. Xd Mutta en nyt minäkään niin helpolla soittaisi pilapuheluita, koska en pidä puhelimessa puhumisesta.

- Oona

Ei kumpikaan, mutta todennäköisemmin ehkä Oona. En pysty perusteleen paremmin, sillä tiedän että kumpikaan ei sitä tekisi. (Comment by Oona: Ur sure, pro?)

- Aino

Kumpi todennäköisemmin soittaisi puhelun ihastukselleen, mutta sitten mokaisi asiat aivan täysin?

Minä todennäköisemmin soittaisin ja Aino mokaisi. Minut on iseasiassa käsketty totessa soittaa ihastukselleni ja sanoa "moi", mutta hän ei edes vastannut mikä on hyvä juttu. Xd Ja Aino on niin tohelo, että mokaisi jopa yhden puhelun. Mnä soittaisin todennäköisemmin, joten voisin vastata tähän minä, vaikka mokaamien on enemmän Ainon heiniä.

- Oona

Minä, koska olen hyvä mokaamaan asioita (moneskohan kerta kun tämä todetaan?). Olen laittanut ihastukselleni varmaan kaksi viestiä jotka oli about tämmösiä: "Hei, oletko nähnyt tätä kissaa+ sen kissan kuva" ja "Se löytyi". Enkä hirveästi välitä puheluista. Oona soittasi ja minä tunaroisin. That's it!

-Aino

Kumpi todennäköisemmin harjaisi hiuksiaan tunnin?

Ainon hiukset on jotain metrin mittaiset. Siis oikeasti! Niiden harjaamiseen menee varmasti kauan aikaa. Minä taasen en harjaa nearly koskaan hiuksiani ja jos harjaan siinä kestää noin kaksi minuuttia. Aino myöskin pitää hiuksiansa varmaankin aina letillä, joten ne takkuuntuvat helposti niitä avatessa.

- Oona

Omistan hyvin pitkät oranssit hiukset. Niiden harjaaminen saattaa kestää jopa puol tuntia takkutilasta riippuen. Tähän lisään vielä semmosen jutun että joskus huudan hiuksia harjatessa, koska se on nii ärsyttävää ja revin sillä harjalla hiuksia. En ole normaali. Sen voitte todeta.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin tekisi valeprofiilin jonnekin sosiaaliseen mediaan (,esim. TikTokkiin, Instagramiin,…)?

Minä! Easy! Minullahan on kaikkia turhia käyttäjiä ja miksei sitten valeprofiilia? :D Turhina käyttäjinä voisin luetella FaceBookin Rantta Tantan ja Pertti Halomäen sekä Instagrmain loppu91, koska unohdin mun real tilin salasanan enkä päässyt sille (Nykyään kumminkin olen keksinyt sen salasanan :'D). Luon siis aika usein kaikkia turhia käyttäjiä, joten miksi en kasvattaisi jostain niistä valekäyttäjää?

- Oona

En tykkää hirveästi valekäyttäjistä ja lisäksi kysyn vanhemmilta luvan saanko luoda tuon ja tämän käyttäjän. Tosin olenhan minä sähkiksessä syntynyt 04 ja vaikka mitä. Mutta Oona loisi todennäköisemmin valeprofiilin.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin aloittaisi soittamaan sähkökitaraa?

Se on Aino, vaikka itse haluaisin paljon. Minun mahdollisuuteni eivät ehkä aivan riitä sen soittamiseen. Osaan jotain soitella akustisella kitaralla, kuten Joulumaan ja yhden Suomi-laulun, mutta en tiedä, että olisinko siinä niin taitava, että siirtyisin sähkökitaraan. (Ainon pyynnöstä mainittakoon, että hän opetti minulle Joulumaan :))

- Oona

Uskoisin että minä. Harrastan akustisen  kitaran soittoa ja haaveilen omasta sähkökitarasta. Sen soittaminen ois kyllä ihan super mahtavaa

- Aino

Kumpi todennäköisemmin laittaisi hienoimmat vaatteensa päälle, ja hyppäisi sen jälkeen roskikseen?

Miksi Oona ei hyppäisi roskikseen? Typerä kysymys, sillä siihen ei ole vastausta. Useasti myöskään en pidä hienoista vaatteista, joten miksi en laittaisi niitä päälleni. Roskikseen hypääminen on muuten hyvä idea. :D

- Oona

Tuon tekemisessä ei olisi kyllä mitään järkeä. Ekaksi kuka haluaa tuhota hienot vaatteet? Toiseksi kuka haluaa hypätä roskikseen? Vastaan että Oona. Oona saattaisi tehdä jotain noin kreisiä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin hylkäisi parhaan ystävänsä, jos saisi 1000€?

Minä oikeastaan voisin tehdä tämän, koska se olisi helppoa, jos sitä kaveria ei sitten tarvi nähdä. Ainolla taasen on niin paljon parhaita ystäviä, joten kai hän yhden niistä voisi hylätä. Minä olen kylläkin kylmempi ja tunteettomampi kuin Aino. Äsh, vastaus on vaikea valita. Ehkä Aino voisi hylätä yhden turhimmista parhaista ystävistä.

- Oona

Oona, anteeksi vain, miksi hylkäisin ystäväni rahasta? En osaa vastata tuohon joten toivoisin että sinä vastaisit. No kuitenkin... todennäköisemmin tuon tempun tekisi Oona, kuten hän mainitsi että on kylmempi kuin minä. Toivon silti että noin ei käy. 

- Aino

Kumpi todennäköisemmin ottaisi puhelimen suihkuun mukaan?

Vastaus on oikeastaan aika helppo. Minä. Ainolla ei edes ole puhelinta, joten miten hän sen voisi ottaa suihkuun. Xd

- Oona

I don't have any phone. This is why I say Oona.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin kirjoittaisi 10 000 sanaa pitkän tarinan?

Oikeastaan kumpikin meistä on lyhyiden tarinoiden kirjoittamisen kannalla, mutta vastaus on sittenkin helppo, sillä minulla on ensinnäkin enemmän aikaa ja kirjoitan enemmän, joten se olisi minä. :D

- Oona

Oona. Oonalla vaan sattuu oleen inspiraatiota ja parempia ideiota pitkiin tarinoihin joita en itse omista. Lisäksi pidän lyhyvistä tarinoista enemmän.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin voittaisi lotossa, mutta tuhlaisi kaiken heti shoppailuun?

Aino todennäköisemmin tuhlaisi rahat shoppailuun, minä kai todennäköisemmin voittaisin. Aino kumminkin on enemmän shoppailija ja minä kerään-rahaa-ja-ostan-niillä-yhden-ison-teknisen-jutun -tyyppiä. Elikkäs siis Aino.

- Oona

En välitä erityisemmin vaateshoppailusta (parhaat vaatteet syntyvät itse tai löytyvät kirpparilta.), mutta jos kyse olisi musiikki- tai eläinshoppailusta olisin heti tuhlaamassa kaikki rahani (ette usko kuinka kalliiksi kanit tulevat vuodessa.).

- Aino

Kumpi todennäköisemmin askartelisi vapaaehtoisesti 10 kirjanmerkkiä?

Aino askartelee paljon minua enemmän, joten se olisi hän. Aino myöskin käyttää (luultavasti) enemmän kirjanmerkkiä kuin minä. :D

- Oona

Kirjanmerkit ovat hyödyllisiä joten miksi en tekisi niitä. Itse tekemistäni kirjanmerkeistä lempparini on Star Stable kirjanmerkki (jos ette tiedä mikä on Star Stable niin suosittelen googlaan.). Askartelu on muutenkin kivaa.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin olisi koko päivän tekemättä mitään, koska oli niin tylsistynyt?

Jos on tylsää, minulle ei edes käy muiden ehdottamat tekemiset, joten voisin ihan helpolla vaikka istua puhelimella koko päivän tai puussa tai jossain. Ainon pikkusiskot taasen luultavasti keksivät tekemistä, johon pyytävät sitten Ainoa mukaan, joten hänen olisi ehkä vaikeampaa muutenkin olla omissa oloissa.

- Oona

Oona on enemmän semmoinen olen-tekemättä-mitään-ihminen ja minä enemmän teen-vaikka-jotakin-ihminen. Ja voin sanoa että minulla riittä tekemistä niin kauan kun asun maalla, että pakko kai tehdä edes jotain. Vastaan Oona.

- Aino 

Kumpi todennäköisemmin tulee kirjoittamaan aktiivisemmin postauksia Tarina-akatemiaan?

Nyt aluksi Aino kai kirjoittaa enemmän ja julkaisee vanhoja tekstejänsä, mutta minä kirjoitan useammin ja enemmän, joten tulen luultavasti kirjoittamaan enemmän. Varsinkin nyt, kun saan minun pitemmän kirjoitusprojektin valmiiksi se tulee olemaan helppoa, koska lyhempiä, ja varsinkin jos minulla on täydellinen juoni mietittynä, tarinoita on helpompi kirjoittaa.

- Oona

Elämäni on aika kiireinen joten postaukset tulee olemaan harvassa. Onneksi en ole ainoa kirjoittaja ':D. Oona pystyy myös saaman kirjoitusprojektinkin nopeammin valmiiksi kuin minä. 

- Aino

Kumpi todennäköisemmin pitäisi pakohuonesynttärit, mutta ei onnistuisi ratkaisemaan pakohuonetta?

Kaipa Aino. Minun aivot pystyvät käsitellä enemmän päättelyjuttuja ja kaikkea sellaista Aino taasen on myöskin hyvä, mutta voisi tunaroida jossain helpossa jutussa taikka sitten ei käsittäisi jotain asiaa.

- Oona

Pakohuoneet ovat kivoja (paitsi jos se koodi ei sittenkään toimi, Oona tietää tunteen (Comment by Oona: Niinpä arghh!)). Minulle voisi käydä niin että se jäisi ratkeamatta. Mutta uskon että kenelle vaan voisi käydä niin. Vastaan silti minut.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin söisi joka viikko spagettia ja lihapullia?

HYI! En pidä tästä ruoasta. Ja itse asiassa meillä on enemmän valmisruokia ja jotain puuro-keitto ruokaaa, joten spagettia joka viikko ei olisi uskottavaa. Ainolle siis lankeaa tämä kohtalo tai ilo, mistä minä tietäisin kumpi se on.

- Oona

Spagetti ja lihapullat ovat hyviä. Nam! Usein meillä syödään jotain ruokaa monena päivänä peräkkäin jos sitä jää. Joten miksi ei jäisi viikko tolkulla tätä ruokaa XD

- Aino

Kumpi todennäköisemmin hankkisi jotain todella arvokasta, mutta rikkoisi sen vahingossa saman tien?

Voisin tehdä tämän, mutta niin voisi Ainokin. Aino kylläkin pitää kaikesta tärkeästä ja arvokkaasta hyvää huolta toisin kuin minä, joten kaipa minä voisin rikkoa nopeastikin jotain. Xd

- Oona

Tämä on taas vähän tunarointi kysymys ja kuten huomata saattaa ne lankeaa lähes aina minulle. (Sarkastinen jee.) Saattaisin vahingossa tönäistä jonkin maljakon kyynärpäällä tai tiputtaa jotain.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin saisi matikankokeesta kympin?

Koska olemme eri luokilla meidän pitäisi ehkä tehdä saman tason tehtäviä. Eli siis vaikka kuudennen luokan. Niitä osaan todella hyvin ja useimmin joudun ehkä vähän jopa auttamaan Ainoa, joka kylläkin on luokkansa paras ja enemmän avun tarvettani kaipaa Ainon parhaat ystävät. Eli siis minä.

- Oona

Pakko sanoa, että tämä kyllä on nyt vaikea, koska kumpikin on tosi hyviä matikassa. Sanoisin silti Oona, sillä hän on minua hieman tai aika paljonkin parempi. 

- Aino

Kummasta tulee todennäköisemmin miljonääri?

Ainon uskoisin todella helposti perustavan yrityksen joka menestyy. Minä taasen voisin päästä miljonääriksi vain todella suuren teon avulla, sillä minulla ei ole niin suurta tietoisuutta mistään yrityksistä tai sellaisista. Olisi myös uskottavampaa, että pääsisin miljonääriksi kumoamalla fysiikan lait kuin perustamalla yrityksen, mikä on todella uskottavaa (huom. sakrkasmi). :'D

- Oona

Voisin ehkä rikastua sijoittamalla tai perustamalla yrityksen, jonka sitten möisin kalliilla. Oona voisi päästä todennäköisemmin rikastavaan ammattiin esim. tieteilijäksi. Uskoisin silti että Oonasta tulisi todennäköisemmin miljonääri.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin nukahtaisi kesken oppitunnin?

Riipuu oppitunnista aika paljon, mutta se saattaisi olla minä. Kumpikin on hikke ja nörtti, mutta minä olen siltikin enemmän pahis, joka ei välitä säänöistä, joten todella kuiva ja tylsä tunti, jos olisi, nukkua minä voisin. Mutta Kumpaakaan meistä ei kyllä väsytä varmaankaan ikinä ja olemme joskus myöhään yölläkin Duracell-pupuja eikä meitä väsytä, mutta siitä riippumatta virkkuja ihmisiä pitkin päivää. :D

- Oona

Nukahtaisin todennäköisesti joko historian tai uskonnon tunnilla. Ne ei vain kiinnosta minua eikä ole minun juttuni. Oona on enemmän semmonen "Mitä väliä vaikka nukahtaisin?". Minä siis yrittäisin viimeiseen asti pysyä hereillä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin söisi lunta?

Syön joka talvi sitä, joten typerä kysymys. Minä, totta kai! Ja tätä on pikkasen vaikea perustella, joten tuo, että syön joka talvi lunta saa luvan riittää.

- Oona

Olen pienempänä joskus maistanut lunta, mutta näin isompana tiedän että hangessa voisi olla esim. meidän kissojen pissaa. No thank you! Joten Oona saa luvan syödä sitä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin käyttäisi toppavaatteita kesällä?

Aino on enemmän vilukissa kuin minä. Itse en voisi edes kuvitella sitä. Minulla on aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä vielä t-paita päällä ja muilla jo pitkähihaiset/collage paidat. Xd

- Oona

Äitini mielestä käytän usein kesällä liian paljon vaatteita tai liian kuumia vaatteita. Ja lisäksi rakastan villa- ja collegepaitoja. En silti ehkä käyttäisi ihan virallisia toppavaatteita.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin käyttäisi ulkona t-paitaa ja shortseja talvella?

Ylemmät perusteluni käyvät tähänkin. Vastaus on siis minä. :D Usein käytän t-paitaa talvellakin sisällä, joten jos minun pitäisi lähteä jostain kumman syystä ulos en ehkä laittaisi takkia päälle ellen ole jäämässä pitkäksikin aikaa ulos.

- Oona

Hrr. Kuten Oona jo sanoi olen vilukissa. Tämä selitys saa luvan riittää miksi Oona tekisi tuon todennäköisemmin.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin ostaisi kuusi manga-kirjanmerkkiä?

Olin ehkä kymmentä kirjanmerkkiä vastaan, mutta manga-kirjanmerkki! I want it! Mangat on vain parhaita. :D Animekin (vaikken katso sitä) on todella mahtava ja niitä tarinoitahan on mangoissakin.

- Oona

Miksi ostaisin niitä kun kirjanmerkkejä voi tehdä itse?!  En ole myöskään ikinä lukenut mangoja (hedelmiä xd).

- Aino

Kumpi todennäköisemmin piirtäisi koko yön kawaii-sammakoita?

En piirrä yöllä. Se on vain totuus, sillä yöllä piirtäminen ei ole minun juttuni, vaikka uskoisin pitävän siitä. Aino myöskin on aivan liikaa vihreän fani, joten sammakot ovat kyllä hänen mieleensä. Hän myöskin piirtää (tietämättään) paljon kawaii juttuja. :D

- Oona

Piirrän tosi paljon kawaii asioita. Ja piirrän myös tosi paljon yöllä/illalla. Itse asiassa voisin tästä mennäkkin piirtämään kawaii-sammakoita. En oikeasti. Vastaukseni on minä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin söisi multaa?

Heh, laitan suuhuni useasti lähes kaikkea. Kuten multaisia porkkanoita tai jotain muuta likaista. Ei se minua haittaa. :D Multa ei edes ole mielestäni mikään kamalan paha tai ällöttävä ruoka. :'D

- Oona 

Suussani on joskus ollut hiekkaa ja se ainakin narskuu inhottavasti. En innostuisi kyllä syömään multaa. *Käy hakemassa astian jonka täyttää mullalla ja ojentaa Oonalle* Ole hyvä, Oona!

- Aino

Kumpi todennäköisemmin katsoisi pikkulasten sarjoja?

Totta kai pikkulasten sarjoja pitää katsoa! Kumpikin todella uskottavasti katsoisi niitä paljon. :D Tämä on kyllä vaikea kysymys, sillä nyt pitäisi vastata kumpi todennäköisemmin näkisi ja jäisi katsomaan pikkulasten sarjoja. Tähän vastaus on Aino, sillä heidän pikkutyypit katselevat paljon sarjoja. Minä taasen olisin tässä vastaus siksi, että jos katson jotain se on ainakin 99% varmasti pikkulasten sarja. Aino kumminkin ehkä katsoo enemmän isojen sarjoja, joten vastaus on minä.

- Oona

Jotkut pikkulasten sarjat ovat hyviä, mutta pidän enemmän isojen sarjoista. Oona taas ei pysty oikein katsomaan muuta kuin niitä joten vastaan hänet.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin pudottaisi euron tahallaan maahan? 

Minä kai katsoakseni vieriikö se hyvin tai teestatakseni jotain muuta. Aino taasen ei kyllä kovin uskottavasti tiputtaisi euroa muuta kuin vahingossa.

- Oona

Olen jo ihan tarpeeksi köyhä, enkä haluaisi kylvää mitään euroja. Paitsi jos siitä kasvaisi rahapuu. Oona voisi todennäköisemmin tehdä tämän testatakseen jotain fysiikanlakeja.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin luulisi jonkin sanan tarkoittavan muuta kuin mitä se oikeasti tarkoittaa?

Aino on tohelompi, joten totta kai hän. Minä taasen en todellakaan luullut Fröbelin palikoita leluiksi... mutta sitä ei lasketa tähän, sillä meidän perheelle mitkään Fröbelin palikat ja muut yhtyeet eivät ole mitään peruskauraa. Koska yksin kertaisesti en kuuntele/perheeni ei kuuntele musiikkia. Okei tuo en kuuntele on tällä hetkellä huijausta, sillä olen alkanut kuunnella musiikkia, mutta esimerkiksi kolme kk sitten en olisi osannut olettaa istuvani sängyllä kirjoittaen samalla postausta ja saalla kuultelevani musiikkia. Kumminkin Ainolle teinikieli (Se on nyt sen niminen, sillä toistakaan nimitystä en keksi.) on puolet oudompaa kuin mulle, vaikka järjellä minun pitäisi tietää vähemmän kaikesta sellaisesta. Aino on siis valintani.

- Oona

Perheeni ei hirveästi käytä teinisanoja enkä niistä hirveästi kuule koulussakaan. Siksi en usein tiedä kaikista lyhenteistä ja oudoista sanoista mitä ne tarkoittaa. 

- Aino

Kumpi todennäköisemmin kirjoittaisi säeromaanin?

Minä olen enemmän runoilija kuin Aino, joten paljon uskottavammin minä kirjoittaisin säe romaanin. Aino on enemmän tavallisen tekstin kannalla. (Ja itse asiassa ei edes tiennyt mikä on säeromaani. Xd)

- Oona

En tiennyt mikä säeromaani on ennenkuin törmäsin sellaiseen kylässä. Oona pitää mielestäni enemmän runoista kuin minä, vaikka niitä on välillä ihan hauska kirjoittaa. Lisäksi mielenterveyteni ei saattaisi kestää kokonaisen kirjan kirjoittamista pelkällä runolla.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin unohtaisi koulureppunsa kotiin?

Aino aika helposti, jos hän on käynyt katsomassa vaikka kaneja ennen koulun alkua ja päättänyt lähteä sieltä suoraan kouluun, mutta hänen reppunsa on vielä sisällä. Minun olisi oikeastaan mahdotonta unohtaa se, koska useimmin äitini on aamupalalla, kun lähden kouluun, ja huutaisi ikkunasta, josta siis näkee meidän pyöräkatokseen, minulle jotain tämän tyylistä: "Oona, sun reppu jäi sisälle!".

- Oona

En ole varmaan ikinä unohtanut reppua, mutta kypärän olen ja huomannut sen vasta puolessa välissä matkaa (meiltä on koululle noin 500 metriä). Miksei siis olisi mahdollista että unohtaisin repun kotiin.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin julkaisisi viisi postausta päivän aikana, kertomatta toiselle mitään?

Aino ei useasti kerro minulle, jos julkaisee jotain ja hän voisi aika helposti julkaista viisi valmista ja korjattua vanhaa tekstiä päivän aikana. :D Mutta se on sitten hyvä syy seurata myös omaa blogiani, jota en aina seuraa muuta kuin kommenttien varalta ja useasti nekin katson Bloggerista, joten en huomaa uusia postauksia. :D Ja minulla on alla sivusto, jossa on auki kommentoinnin vastine, joten sinne minun ei tarvitse mennä blogini kautta. Minä myöskin ainakin pyrin kertomaan uusista julkaisemista postauksistani hänelle.

- Oona

Voisin helposti tehdä niin. Oona usein kertoo minulle uusista postauksista, toisin kuin minä hänelle. Lisäksi minulla on vielä pari suhteellisen hyvää tarinaa varastossa, joten voisin lähettää ne vaikka samana päivänä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin kävisi Linnanmäellä viikon ajan jokaisena päivänä?

Kumpikaan ei ole käynyt Linnanmäellä, joten emme oikein tiedä minkälaista siellä on, joten veikkaan kuvien perusteella minua, koska vauhtia ja vaarallisia tilanteita=Perfect. Aino on se vähemmän seikkailullinen ja enemmän rauhaa rakastava.

- Oona

Oona on enemmän vauhdikas kuin minä. Lisäksi meidän perheemme on sen verra iso että en uskoisi minulla olevan mahdollista päästä sinne viikon jokaisena päivänä. Kävisimme varmaan myös muissa aktiviteeteissa jos sinne päin eksyisimme. Vastaukseni on Oona.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin varastaisi jonkun tuttunsa auton vain kokeillakseen ajamista?

Minä, hehhee. :D Autollaa ajaminen on kivaa! En osaa kuvitella Ainon tekevän mitään tällaista ja muutenkin hän on pikku enkelin isosisko, joka todellakin on pikku enkeli. Xd Minää olen enemmän rämäpää, joten miksi en pöllisi autoa näin hyvään tarkoitukseen?

- Oona

Varastaminen ei ole juttuni, todennäköisemmin kysyisin sitä lainaan. Oona taas voisi varastaa sen ja sanoa sen jälkeen että vähän lainasi sitä. Auton ajamista olisi kyllä ihan kiva kokeilla :D Vastaan Oona.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin reputtaisi kokeen, koska oli muistanut tehdä vain toisen puolen?

Otan monesti kokeet aivan rennosti, joten se unohdus voisi käydä. Toisaalta olen ns virittinyt kokeidenteko -taajuudelle, joten katson aina automaattisesti. No oikeastaan kerran meniasi jäädä yksi pieni tehtävä, koska pomppasin sen yli... meidän koulussa kuitenkin opettajat usein kysyvät, että jätitkö tahalleen tekemättä tän yhden tehtävän. Aino taasen ainakin minun tietojeni mukaan katsoo kokeen aika tarkasti.

- Oona

Luen tehtävät hyvin tarkasti ja tarkastan vielä toisenkin puolen. Oona taas usein vain alkaa kirjoittamaan vastauksia lukematta tehtävänantoa, joten miksei häneltä jäisi toinen sivu täysin tekemättä?

- Aino

Kumpi todennäköisesti olisi kirjastossa yötä?

Minä!! Meidän kirjasto on yksinkertaisesti ihana! Siellä on mahtavia pehmeitä tyynypenkkejä ja yksi pötä, jonka ääressä voi lukea. Sitten siellä on myöskin tietokoneita, joita saa käyttää vapaasti... okei, nyt tuli halu päästä kirjastoon. Xd

- Oona

Kaupunkimme kirjasto on överit ihana ja kodikas. Lisäksi siellä on tulostimia ja tietokoneita. Se sijaitsee myös ihan S-marketin vieressä. Siellä voisi helposti yöpyä. Kumpaakin tämä idea kiehtoo, mutta silti Oona olisi se joka todennäköisemmin toteuttaisi sen.

- Aino

Kumpi todennäköisesti unohtaisi oman syntymäpäivänsä?

Aino vai minä kas siinä pulma. Minun synttärit ovat kumminkin niin helppo muistaa 8+2=10, eli kahdeksas päivä toista kuukautta vuonna 10. Ainon synttäreihin en vain keksisi mitään muistisääntöä ja ainakin itse sekoitan sen päivän aina. Xd eli sovitaan, että Aino.

- Oona

Osaan kolmen kaverini syntymäpäivät ulkoa. Miksi siis unhtaisin omani, joka on 28.4? Vaikka Oonalla on hieno muistisääntö niin minulla saa luvan olla parempi muisti. Veikkaan silti että muistaisin liian monen tutun syntymäpäivän ja sitten unohtaisin omani. ':D

- Aino

Kumpi todennäköisemmin ostaisi 100€ kirjoja?

Aino ja tähän yksinkertaisesti niin helpot perustelut, että minä en osa kirjoja. Minun kaappini on täynnäkirjoja niin, että olen joutunut järkätä sen usein, että uudet kirjat mahtuvat sinne. Minä saan siis kirjoja esimerkiksi synttärilahjaksi ja joululahjaksi. Aino taasen ostaa kirjoj, kuten Sielunratsastajat hän on ostanut kaikki julkaistut suomeksi, jos oikein ymmärsin.

- Oona

Omistan neljä sielunratsastajat kirjaa, jotka olen itse ostanut. Vaikka pidän kirjastojenpalvelusta, nii onhan se kiva omistaa itsekin vähän kirjoja. Oona ei muistaakseni omista montaa itse ostamaansa kirjaa, joten vastaan minut.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin eksyisi kaupunkiin missä asuu?

Aino voisi eksyä järven taakse tai sinne osaan tätä kaupunkia missä on pelkkiä taloja, päiväkoteja, vanhustentaloja yms. ei siis kauppoja tai muuta tärkeää paikkaa. Mutta oikeastaan minäkin voisin eksyä sinne, sillä en todellakaa osaa suunnistaa siellä. Minusta kuitenkin tuntuu, että paikkoja missä Aino voisi eksyä on enemmän. :D

- Oona

Voisin eksyä jonnekkin kaupunkimme rajoille ja alueille missä en ole ennen käynyt. Minusta tuntuu kuitenkin että Oonalla on parempi suuntavaisto ja reittimuisti(?). Minä eksyisin siis todennäköisemmin.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin ostaisi vaatteen, josta ei seuraavana päivänä enää pidäkään?

Aino ostaa enemmän vaatteita kuin minä, sillä en useimmin osta vaatteita ja jos ostan ne ovat jotain niin perus vaatteia etten voi olla niitä vastaan. Aino taasen ostaa mielummin jotain erikoista ja hänelllä ei ole ainakaan minun tietääkseni edes epäselvää tyyliä. Ne vaatteet vain mitkä kelpaavat. :D Minulla taasen on jonkin sortin tyyli, jonka mukaisia useimmat vaatteet joita ostan, joten epähienoja on vaikea ostaa. Muutenkaan en useimmin osta vaatteita, joten siksikin tämä tulee Ainon kohtaloksi todennäköisemmin.

- Oona

Olen usein heräteostosten maailmanmestari, mutta noin ei ole vielä ikinä käynyt. Noin voisi kyllä käydä jonakin päivänä ja todennäköisemmin minulle.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin itkisi koulussa, luokan edessä?

En itke varmaan ikinä. En edes muista milloin olisin itkenyt. Joskus "itken" raivosta tai, jos silmäni vuotavat sitä sanotaan, että itken, mutten itke usein ainakaan. Aino taasen on ainakin minun ymmärtääkseni jonkin verran herkempi, joten hän voisi itkeä. :D

- Oona

En osaa selittää miksi, mutta minulle voisi käydä noin. Ehkä jos luokkani katsoisi jonkun surullisen elokuva tai jotain.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin muuttaisi Japaniin?

Minä, koska olen halunnut sinne jo jonkin verran kauan. Japani, paitsi ei Tokio, kuulostaa niin kivalta. :D En vain osaa selittää. Haluaisin Kiinaankin, vaikka sieltä tulikin Korona ja vaikka siellä syödäänkin koiria. Xd Ja kuten olen sanonut joillekin ihmisille joskus koulussa tai jossain, että haluaisin tietää miltä ne ihmiset näyttävät. Xd

- Oona

Olen kuullut Oonan haaveilevan siitä jo jonkin aikaa. Haluaisin ehkä joskus käydä siellä mutta en muuttaa, vaikkakin kirsikkapuut kuulostaa hienolta. Olisi superia oppia lukemaan, kirjoittamaan ja puhumaan japania. Vastaan tänään silti Oonan, vaikka saatan huomenna olla eri mieltä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin fanittaisi jotain niin paljon, että pyörtyisi nähdessään fanituksen kohteensa?

Aino, kai. En itse oikein fanita mitään/ketään. Olen vasta nyt saanut lempibändini selville, vaikka en todellakaan tiedä kaikkia maapallon bändejä. Ja no en fanita mitään. Todellakaan. Voin olla outo, mutta niin se vain on. Aino taasen ainakin luultavasti fanittaa jotain, joten voisi olla todennäköisempää, että hän pyörtyisi.

- Oona

Fanitan useaa asiaa hyvinkin paljon, mutta en ehkä silti pyörtyisi. Todennäköisemmin minä pyörtyisin kuin Oona, sillä en ole kuullut Oonan koskaan fanittavan mitään.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin julkaisisi biisin?

Rakastan säveltämistä ja laulujen kirjoittamista! Olen joa säveltänyt, todella hienon kuuloisen hiomattomana, yhden kappaleen ja koettanut keksiä siihen sopivat sanat. Olen muutenkin ehkä vähän musiikaalisempi, vaikka kumpikin meistä on musiikaalisia.

- Oona

Yksi suurimmista unelmistani olisi ruveta laulaja-lauluntekijäksi (tai joksikin muuksi samankaltaiseksi). Pienempänä kirjoitin salaa illalla yövalon avulla laulun sanoja. Joten miksi en vastaisi itseäni. :D

- Aino

Kumpi todennäköisemmin saisi raivokohtauksen jostain pienestä/turhasta syystä?

Saan usein raivokohtauksia oikeastaan ihan naurettavista syistä, mutta joskus jopa järjellisistä syistä. Olen vain niin herkkä suuttumaan, että en itsekään käsitä sitä.

- Oona

Minä, koska huudan ja raivoan mitättömistä syistä siskoilleni. Haukun heitä idiooteiksi tuon tuostakin. Saatan muuttua sekunneissa tulta syökseväksi lohikäärmeeksi. Olen ollut vain sellainen aina. `

- Aino

Kumpi todennäköisemmin kiroilisi vanhemmilleen?

Äh, tämä on vaikea valinta. Minä kiroilen ehkä enemmän, mutta ehkä omassa rauhassa enemmän kuin kaikkien kuullen. (Nyt tulee mieleen minun hieno virhe Ainon ja pikku enkelin, eli Moonan, kuullen, kun olin niillä yötä. Xd) Myöskin, jos kiroilen vanhempieni kuullen ei hyvää heli, todellakaan. Aino taasen ei niin helpolla voisi saada suuria ongelmia niskaansa kiroiltuaa, joten hän ehkä ei ole niin varovainen kiroileeko vanhempien kuullen.

- Oona

Olen oikeasti meinannut vahingossa kiroilla vanhemmille. Ja monesti kun olen suuttunut siskoille niin on saattanut lipsahtaa. Oona kyllä kiroilee minua enemmän. Fifty-fifty. Vastaan silti minä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin nauraisi vaikka ei tajunnut vitsiä? 

Aino, koska hän on kohteliaampi. :D Itse olen enemmänkin "Pitikö tämän olla vitsi?" -tyyppiä näissä asioissa.

- Oona

Ette arvaa kuinka monesti olen tehnyt noin? Todella monesti.

- Aino 

Kumpi todennäköisemmin keräisi 10 000 seuraajaa Tiktokissa?

Jos ajatellaan kanavan olevan jos ajatellaan kanavan olevan sellainen, jossa on tanssimista, opin ehkä nopeammin uusia juttuja ja olen notkeampi. Myös vapaavalintainen kanava saattaisi menestyä minun käsissäni. Vastaukseni on siis minä.

- Oona

Voisin perustaa eläinaiheisen kanavan ja kuka kehtaa väittää että ei pidä kissavideoista? Voisin lähettää sinne pupujen, kissojen, lampaiden ja ankkojen pelleilyjä. Siitä voisi tulla maailman kuulu. Vastaukseni on yksinkertaisesti minä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin sais kokeesta 4?

Jos minulle tulee kunnia saada matikan kokeesta kymppi Aino saa saada jostain kokeesta nelosen. Niin se vain menee. Olemme niin saman tasoiset koulussa, joten tämä on niin vaikea sanoa! Kympin oppilaita kumpikin. :D

- Oona

Oonalle todennäköisemmin kymppi, Ainolle todennäköisemmin nelonen. Sanoisin myös että saisin nelosen todennäköisesti uskonnon tai historia kokeesta. Vihaan niitä ja lisäksi olen niissä huono.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin alkaisi harrastaa vuorikiipeilyä?

Vuorikiipeily on yksi niistä harrastuksista mitkä ovat toiveherrastuksieni listalla. Se olisi mahtavaa! Ei muita perusteluita. :'D

- Oona

Okei, okei, en halua harrastaa vuorikiipeilyä, mutta vosin harrastaa seinäkiipeilyä. Oona taasen tykkää jännityksestä, joten miksi en vastaa häntä?

- Aino

Kumpi todennäköisemmin söisi tahallaan kärpäsen?

Ööh, minä voisin syödä sellaisen vain saadakseni tietää miltä kärpänen maistuu. Xd Aino on enemmän tarkkaavainen kuin minä sen suhteen mitä suuhunsa tunkee.

- Oona

Mun pikkusisko on syöny pienempänä koppakuoriaisen, joten en itse halua testata sitä. Kiitos, ei! Oona on enemmän "testailija".

- Aino

Kumpi todennäköisemmin katsoisi 24 h pipsa possua? 

Aino, vaikka minä olen myöskin lastensarjojen ystävä minut pakoitettaisiin nukkumaan ja minusta tuntuu ettei meidän talosta löydy kunnollista laitetta katsomiselle, sillä meillä ei ole tabletteja eikä televisiota.

- Oona

I hate Peppa Pig. Mutta totuuden nimissä vastaus on minä. En osaa perustella miksi, mutta niin se vain menee.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin jättäisi vahingossa uunin päälle yöksi?

Tunarointia, joten syy lankeaa Aino päälle. Aino osaa joskus olla todellinen tohelo ja minä olen enemmän säntillinen, vaikkakin olen paljon enemmän valmis koettamaan kaikka uutta ja muutenkin *unohtaa kaikki adjektiivi, jotka sopisivat tähän* enemmän meneväinen(?). 

- Oona

Ei, ei älkää laittako tunarointi kysymyksiä. Niihin melkein aina vastaus on minä. Niin kuin jälleen kerran.

-Aino

Kumpi todennäköisemmin voittaisi olympialaiset?

Minä aika varmasti. :D Olen enemmän urheilullinen kuin Aino, vaikka en urheile aivan yhtä useasti vaan paljon kerralla harvemmin. Ja minulla on lajeja joissa olen hyvä ja sitten lajeja joissa olen ok kesäolympialaisissa, joten siellä olisin aika hyväkin, ehkä. :D Mutta talviolympialaiset olisivat paljon rankemmat minulle, ainakin hiihdon kohdalta, sillä minun lajini on enemmän jääkiekko. Tämä on aika sekava selitys, mutta ajatus oli siis, että kumpikin osallistuisi kaikkiin ja kumman keskiarvo olisi parempi.

- Oona

Oona on urheilullisempi ja parempi lukuisissa lajeissa kuin minä. Lisäksi en edes ikinä haluasi osallistua olymppialaisiin, joten tämä on myös luovutusvoitto Oonalle. 

- Aino

Kumpi todennäköisemmin maalaisi huoneensa seinät ja sitten päättäisi, ettei pidäkään väristä?

Aika varmasti minä, sillä Ainon pitäisi kysyä lupa pikkusiskoltaan ja värin pitäisi sopia kummallekin. En useimmin tykkää uusista jutuista, mutta sitten siitä tulee sellainen siihen asiaan sopiva juttu.

- Oona

Veikkaan että Oona, koska minun huoneessani on tapetit ja äitini ei olisi iloinen, jos alkaisin niitä itsekseni repiä irti. Lisäksi minulla on yhteinen huone pikkusiskoni kanssa. 

- Aino

Kumpi todennäköisemmin polttaisi vihkonsa, koska ajattelisi siellä olevien tekstien olevan huonoja?

Minä. Vihon polttaminen on oikeastaan hyvä idea. Ja minulla todellakin on todella huonoja tekstejä sisältäviä vihkoja! Jotkut voisi saada muokkaamalla kuntoon, mutta suurinta osaa ei.

- Oona

Minä polttaisin vihon, koska sen tekstit olisi huonoja. Olen repinyt omista vihoistani "huonoja" sivuja pois, mutta myös laittanut kokonaisia takkaan lämmittämään.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin alkaisi laulaa ja tanssia huoneessaan ja havahtuisi siihen, että vanhempien vieraat ovat saapuneet ja tuijottavat kaikki sinua ovelta?

Kaipa minä. Mutta oikeastaan Ainon huone on olohuoneen lähellä toisin kuin minun, joten hänen huoneensa ovi avattaisiin puolet uskottavammin. Näiden perusteiden nojassa käännyn kyllä Ainon puolelle, joten minun vekkaus on, että Aino tanssisi ja laulaisi huoneessaan ja vieraat katsoisivat ovelta.

- Oona

Rakastan laulamista ja tanssimista ja olisi hyvin todennäköistä että noin kävisi. Kerran jossain juhlissa mää huusin että: "Tulkaa kattoon mä osaan seisoa päällä!". Joka ei tietenkään ollut mikään oikea päällä seisonta vaan kaaduin selälleen. Olin sillon varmaan ykkösellä. Vastaukseni on siis minä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin tekisi cosplay-asun?

Äsh, vaikea valinta. Aino kumminkin ompelee enemmän ja askartelee ja kaikkea tällaista, joten hän varmaan aika uskotavasti voisi tehdä cosplay-asun. Vaikkakin minua kiinnostaa ehkä enemmän cosplay. :D

- Oona

Oon joskus ajatellu tehä tämmösen, mutta ei riittänyt motivaatiota. Jos tulis esim. jotku cosplay-juhlat niin oisin heti valmis tekemään parhaani asuni eteen. Luulen myös että olen hieman parempi ompelukoneen käytössä kuin Oona (tämä ei kuulosta normaalilta Ainolta (Comment by Oona: Ei kuulostakaan)). Vastaan minä.

- Aino

Kumpi todennäköisemmin rikkoisi peilin saadakseen selville, tuleeko siitä tosiaan seitsemän vuoden epäonni? (Ei ainakaan Oona, koska epäONNI, mä olen niin fiksu :D)

You're wrong, Olli. Itse asiassa se olisi juurikin minä. Miksi Aino rikkoisi peilin, koska hän on enemmän peilinrakasataja kuin minä? Minä taasen rikkoisin mielelläni peilin ja epäonni olisi kiva saada, koska olen todella onnekas. Xd Okei, ei oikeasti. Kumminkin pidän kaikesta myyteistä ja uskomuksista, joten miksi en joskus testailisi onko ne totta? :D

- Oona

Miksi mä peilin rikkoisin?! Tykkään tommosista uskomuksista (en mää muuten tekis juhannustaikoja (Comment by Oona: Et kai sä oikeesti tee niitä? Xd)). Mutta en haluaisi silti selvittää tota asiaa joten vastaan jonkun muun kuin minä. Eli Oonat.

-Aino

Kommentit

  1. EKA!!! Aivan mahtava postaus, näitä vastauksia oli tosi kiva lukea :DD Heti kun ilmotitte tästä, sanoin NEKULLE että meiän on pakko tehä tällänen joskus xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olisi kiva nähdä tällainen teidänkin blogissa :D

      Poista
  2. Mahtava postaus! Meidän on ihan pakko tehdä Olivian kanssa tällainen :D Löysin tosin aika paljon kirjoitusvirheitä. Ymmärrän, että näin pitkää postausta ei välttämättä jaksa tarkistaa huolella, mutta ehkä silti oikeinkirjoitukseen voisi kiinnittää vähän enemmän huomiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurin osa kirjoitusvirheistä taitaa johtua siitä että näitä on illan kähmässä kirjoiteltu. Olisi myös kiva lukea Olivia ja sun samanlainen postaus. Kiitos!

      Poista
    2. Ja tietenkin multa unohtui nimi...

      Poista
  3. Kiva postaus!!!! Opin teistä paljon uutta (tosin enemmän Ainosta). Lastenohjelmat on parhaita!
    ❤️❤️❤️
    P.S: Saitte mut innostuu cosplaysta ja kawaii-sammakoiden piirtämisestä xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nalle_puh, kiitos! Oona on ollut sen verran kauan jo blogimaailmassa että hänet tunnetaan. Toisin kuin minä.

      Poista
  4. Upea postaus! Tämä oli ihan mahtava idea ja molemmat olivat vastanneet kaikkiin kysymyksiin todella selkeästi. Kiva myös oppia teistä uutta ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Mukava kuulla että pidit :D

    VastaaPoista
  6. Mulla ois tästä niin paljo sanottavaa, että sen kirjottamiseen menis vuosi😅. Mut kuitenkin tää on mahtava postaus🤩! En oppinu kauheesti uutta teistä (Koska tunnen teiät molemmat tooooooodella hyvin...), mutta mahtava postaus silti.

    VastaaPoista
  7. Mä olen unohtanut kommentoida tähän... Joka tapauksessa mahtava postaus! Lähetin tämän lukemisen aikana Oonalle noin miljoona viestiä yksittäisistä kohdista, mutta en ala nyt niitä laittamaan tähän... Joo, oppihan tässä hyvinkin uutta, ja meidän on TODELLAKIN tehtävä tällainen Linin kanssa! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit se on meille todella tärkeää. <3

Jos oma kommentointisi ei toimi klikkaa etusivulla sivupalkkia ja sieltä 'kommentoinnin vastinetta' jonne voit jättää kommenttisi myös.

Toivoisin, että kommentoit postauksiini ja jos asiasi on negatiivistä palautetta kertoisit siitä asiallisesti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runo/teksti, jolla ei ole nimeä, koska olen liian laiska

Vain yksi päivä elämästäni

Ilmoitus & Kunnossa