Kevättulva |Tarina keskellä totuutta|

Moi, tämä on pieni "trilogia" jonka kirjoitin 9-10 vuotiaana, joten jälki on mitä on. Yritän parannella osia aina ennen julkaisemista, mutta kirjoitusvirheitä voi siltikin jäädä ja nämä tarinat ovat sitten todella lyhyitä.

Tämän olen oikeastaan todella oudosti mieltänyt trilogiaksi sillä näissä ainut yhtälö on juoni. Näissä kolmessa tarinassa on siis eri henkilöt, tapahtumapaikka ja -aika, mutta sama juoni. Toivottavasti ymmärrät mitä täällä yritän oikein selittää.

Trilogian nimen keksin äsken, mutta muuten kaikki on pikku-Oonan keksimää tarinaa. Päätin julkaista tämän täällä sillä olen itse aika tyytyväinen tähän vaikka kirjoitin sen niin pienenä.

En keksi oikein enää sanottavaa joten päästän sinut lukemaan.

Kevättulva


-Katso Anni, vesi nousee. Milo sanoi. Milo oli 5 vuotias poika, jolla riitti mielikuvitusta. Mutta tämä juttu oli totta. Vesi alkoi hiljalleen nousta. Anni ja Milo lähtivät juoksemaan kotiin ja kertomaan asiasta äidille. Ensin Milon ja Annin äiti ei uskonut. Mutta yllättäen jättimäinen aalto pyyhkäisi talon mukaansa. Se kieppui niin paljon, että Annilla meinasi tulla oksennus. Se kaatoi lyhtypylväitä ja lipputankoja. Yllättävä hyökkäys kesti vain noin 5 minuuttia ja sitten kaikki oli taas ennallaan. Talo oli paikallaan ja ei tulvia missään. Lipputangot ja lyhtypylväät olivat ehjiä.

Mitä tämä kaikki sitten oli? Milo oli vain innostunut keksimään taas uuden tarinan.


Sanoin, että tämä on lyhyt, mutta, että näin lyhyt?! En olisi uskonutkaan. Toivottavasti ei haittaa, että tämä on lyhyt sillä kirjoitin sen tosiaan paljon pienempänä (9-10 vuotiaana(olen kohta 12 vuotta)) ja silloin oli vielä etäkoulu joten en todellakaan voinut keskittyä ja tehdä hyvää, pitkää tarinaa.

Kommentit

  1. Oho, aikamoinen mieliluvitus! Siistiä! Todella hyvä tarina, en olis uskonut yhdeksänvuotiaan kirjoittamaksi :O <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit se on meille todella tärkeää. <3

Jos oma kommentointisi ei toimi klikkaa etusivulla sivupalkkia ja sieltä 'kommentoinnin vastinetta' jonne voit jättää kommenttisi myös.

Toivoisin, että kommentoit postauksiini ja jos asiasi on negatiivistä palautetta kertoisit siitä asiallisesti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runo/teksti, jolla ei ole nimeä, koska olen liian laiska

Ilmoitus & Kunnossa

Vain yksi päivä elämästäni