Torstai

 Heyy!

Tällä kertaa tuleekin postaus perjantai-illan sijaan lauantaiaamuna. Miksi? Siihen on helppo vastaus. Mä ajattelin, et mulla ois aikaa kirjottaa hiihtolomalla kunnolla tarinoita varastoon ja ylipäätänsä mun varasto oli huvennut todella paljon, koska uusia tarinoita ei vaan päähän enää putkahdellut. 

Mutta mä olin ollut vääräs ajan suhteen hiihtoloman alun kestävän leirin takia, joten tuli kirjoitettua kokonaista nolla sanaa koko loman aikana. 

Sitten päätin että etsin perjantaina jonku hyvän tarinan docsista ja julkasen sen. Toisin kuitenki kävi, ku olin illan kaverilla.

Ja tässä siis tämän päivän tarina, jonka ristin Torstaiksi, koska parempaa nimeä en keksinyt.

Kuva: Pixabay

Torstai

Torstai klo 15.02


Tunti loppu jo kaks minaa sit. Ope ei päästä kummiskaa vielä. Tietenkään. Sillä ämmällä on vielä aivoissaan yli kymmenen minaa tuntia jäljellä. No, mullapa ei oo. Nään jo linkun pihas. Totta kai se on jo siel, tuntihan loppu jo ajat sitten. 

Taas myöhästyminen linkusta, tunnin myöhemmällä linkulla kotiin, mutsi ragee. Sama kaava joka torstai. Eikä mutsi tietenkää usko, että ope pitää meitä tunnilla kauemmin. Kyllä opet osaavat asiansa. 

Pitäs tyylii lisätä jääkaapin oves olevaan lukkariin tunti enemmän, että voisi sanoa tulleen yllättäviä muutoksia. Voisi jopa mennä läpi. Sarjakuvis ja elokuvis. Ei tosielämäs.

Pitäsi kaipa kahtoa tota opetusta, mut siitä on kaikki mielenkiinto kadonnu. Samaan aikaan, ku putosin kärryiltä. Kuka enää käyttää tota antiikkista sanontaa. Näköjään mä. Noloa. Taisin tulla hulluksi tän tunnin aikana.


Torstai klo 16.18


Just niinku sanoin. Se meni samalla tavalla, ku jokasella edellisellä kerralla tänä vuonna. Ja viel tänää perään myöhästyminen lätkästä. Se on bonusta, jota ei joka viikko saa. Jee jee maailma! You are my best friend. 

Viime kerroilla pääsin sinne, mut tänää se samperin linkku myöhästy muutaman minan ja sit enää ei muka kerkee. Oltais viies minas perillä ja toises viies minas saisin luistimet jalkaa. Varusteetki on jo tossa ovella. Niinku aina torstaisin. Mutta tietenkää ei voija lähteä. Auto ei käynnisty parissa minassa, sun kamat on hukassa, et kerkee pukee varusteita, sun ulkovaatteiten laitto kestää liian kauan. Tekosyitä. 

Mutsi haluaa tietenki rangasta mua myöhäsistä kotiintuloista. Tai sit se ei haluu et harrastan lätkää. Se olisi aika uskottavaa, jos miettii kuinka monesti se on kuittaillu ties mistä lätkään liittyvästä. 

Faija ymmärtäis, mut se ei tietenkää sano sanaakaa. Ja mitenkä se voiskaa sanoa sajan kilsan päästä? Sinne se päätti lähteä. Eropapereita kirjottamatta. Eli ne on siis yhessä? Ainaki laillisesti. Fyysisesti kaukana siitä.

Faija on jo jonkun kolmen ämmän kanssa säätäny ja saanu näemmä aikaan mulle pikkusysterinki. Tai niin mä Facesta oon ymmärtäny. Ainaki ne ämmät näkyy faijan kuvissa enemmän, ku tarpeeksi ja yhel niistä näyttää olevan noin 2,5kk lapsi ja faijan kans se hymyilee kuvissa, jossa näkyy se mukula.


Torstai klo 23.52


Tubevideoita melkeen keskiyöllä peiton alla äänet niin pienellä ettei mutsi kuule. Vau, on munki elämä sit luksusta. Tää torstai on ihan syvältä.

Vieläpä, ku tää on just se ainut päivä varmaan koko työuran aikana, ku mutsilla on aamuvuoro ja se on nyt illalla kotona. Ei voi tehä mitää. Muuta siis, ku kattoa salassa tubea.

Perjantaina pidettiin jengin kans bileet. La kävin hakemas nappeja ja diilaamassa ne sitten eteenpäin. Sunnuntaina katottiin frendien kanssa trailereita kaikesta pornosta lastenleffoihin.  Maanantaina katoin yheltä  Simelen. Tiistaina yriterttiin tehä omaa musaa eri biitteihin autotallissa. Keskiviikkona kävin prätkäl herätteleen mummot ja kytät liikkeelle. 

Mut nyt torstaina, maataan sit sängys jo ennen kahtatoistaa ja varotaan et äiti ei heräis. 

Kommentit

  1. Mun mielestä oikeasti kiva teksti ❤️ Kohtuullisen tavallinen, mutta mun mielestä juuri se tekee tästä upean. Sä osasit käsitellä näinkin tavallista aihetta upeasti 🫶🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten tämä on saattanut jäädä huomaamatta? En kyllä tiedä.

      Mutta kiitos paljon kommentista Linnea <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit se on meille todella tärkeää. <3

Jos oma kommentointisi ei toimi klikkaa etusivulla sivupalkkia ja sieltä 'kommentoinnin vastinetta' jonne voit jättää kommenttisi myös.

Toivoisin, että kommentoit postauksiini ja jos asiasi on negatiivistä palautetta kertoisit siitä asiallisesti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runo/teksti, jolla ei ole nimeä, koska olen liian laiska

Vain yksi päivä elämästäni

Ilmoitus & Kunnossa