Vain elämää - Olivian päivä

Tervetuloa ystäväiseni!  

Älkää kysykö, ideat tervehdyksiin on loppumassa.

Eli siis Vain elämää -haasteen neljäs päivä, puoliväli ylitetty. Tänään kirjoitetaan tekstejä Olivian teksteistä. 

Olivia on todella ihana ja supertaitava kirjoittaja. Hänellä on aivan uskomattomia tekstejä, joista melkein jokainen saa tunteet aivan sekaisin. AIVAN IHANIA TEKSTEJÄ! <3 Käykää lukemassa täältä, jos ette ole jo käyneet!

Aluksi mietin, että kirjoittaisin suosikistani - Hurmehunnusta tai Väärällä puolella -tekstistä, en osaa päättää nykypäivänä voittajaa *hikipisraemoji* - mutta päädyinkin sitten, ehkä vähän helpompaan, ratkaisuun kirjoittaa tarina nimellä Haluan kuulla hiljaisuutta (No, okei, ei tuo nimi nyt aivan täysin sovi tähän tarinaan, mut joo, en mä ois keksiny parempaa nimeä, vaikka en ois etsiny inspistä Ollin teksteist :D), sillä sen niminen tarina löytyy Olivian blogista (En keksiny minkä sanan linkkaan, joten tässä :)) ja keksin siitä heti lyhyen tekstin :D Ja tässä on ehkä vähän vaikutteita Olivian teksteistä, ainakin Yhteys poikki -teksistä, joten joo, lukeminen omalla vastuulla kiroilun vuoksi (tällä kertaa en poistanut kirosanoja, jotta idea välittyis hyvin *Sellainen ylösalainen hymy*) Ja kun sanon, että kirosanoja on tarkoitan sitä. Uskokaa mua :D Ja niitä voi olla paljon jonkun mielestä, tää ei kumminkaan toimis sillä tavalla, ku haluun, jos niitä ei ois tän vertaa, ette ymmärrä varmastikaan aivan täydellisesti, mut ei varmaan kuulukaan, en tiedä *hikipisaraemoji*

Kuva tulee, kun löytyy aikaa etsiä ja lisätä se

Haluan kuunnella hiljaisuutta

Rauha on nykypäivänä aivan helvetin rajaton käsite. Enemmänki. 

Rauha on, kun ei oo sotia. Eli rauha on, hitto, ku pikkusisarukset tappelee ja teinit vetää henkee tupakansavua, ku ei osaa käyttää. 

Ja rauha ei oo, ku saatanan pommit lentelee ja ihmiset on turvassa hemmetin ahtais katakombeis. Nii et kaikki on hiljaa ja vaan odottaa sortuuko katto, vaikka jokanen tietää ettei. 

Rauha on ku vetää kaljan ja sit humalas lyö joltaki lärvin sinipunaseks. 

Se rauha on vähän niinku paskaa. Kuka hitto voi sanoa tota rauhaks? Toihan on vittu pahempi, ku helvetti! 

Te vitun ihmiset ette ymmärrä mistää mitää. Perkele oikeesti. Opetelkaa. 

Jokanen sanoo Suomen menoo onnellisimmaks maailmassa. Miten helvetissä? Suomessahan jokanen  vetää kaljan naamariin ja lähtee kaupungille vittuileen randomihmisille, ku pää ei kestä seitkyt prossasta viskiä. Ja sit aamul krapulas vetää itteltään perkele henkesä. 

Jee. Tätä se rauha on. Tätä se onnellisuus on. 

Jossain Kiinas, missä pikkuskidit laitetaan jo neljä vee teke jotai saatanan hameit, on paljo paremmat oltavat. Eikö ne saatana tajua? Siellä ne voi ollakki hemmetin ilosia saavutuksistaa ja työpäivän loppumisest. Ja täällä ei mistää. 

Vittu ottakaa se silmä näppii ja kattokaa mihin tää on menossa. Vitun luuserit. Ois ees hetki hiljaa paikallaan ni ymmärtäisitte. Perkele. Hiljaisuutta ois kiva kuunnella, että te hemmetin horot ymmärtäisitte.

Kommentit

  1. Huh. Kirosanoja, joo. Ehkä hieman liikaa. Mutta ne voimistaa tätä! Kirosanat on ihania voimasanoja. :)
    Tämä oli oikeesti hyvä. Ei paras. :) Mutta hyvä. <3
    Sori, mutten osaa selittää mitä tästä puuttuu tai mitä on liikaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos 💜💜
    Okei, tää oli tosi onnistunut. Idea selkeä ja vihaisuus vielä selkeämpi. Ehkä kirosanoja on vähän liikaa, mutta toisaalta ne myös korostaa tätä. Oikeasti mahtava idea kääntää tekstin tarkoitus tosi toisenlaiseksi ja käyttää nimeä yhtymäkohtana! Okei, miksi tää kuulostaa näin sarkastiselta, anteeksi 😂

    VastaaPoista
  3. Tää teksti kuulostaa vanhan ukon paasaamiselta kännissä 😃 Ja siis, toi oli kohteliaisuus, usko tai älä! Tosi hyvä teksti, tykkäsin. Tosi vihainen. Keskaria näyttävä. Humalainen 😃

    VastaaPoista
  4. 🤨👎🥸😒🫷

    VastaaPoista
  5. Hmm, ei ehkä ihan mun tyyliä... kirosanat ei haittaa, jos niitä osaa käyttää, päivävastoin! Mutta jos ei osaa... tulos on tämä. 🙃 Sori vaan, mutta musta tää ei ollut oikein onnistunut, tai sitten en vain ymmärrä hyvän päälle. Hyvää vaihtelua kuitenkin, ja ehkä sä kehityt tässä? ✌️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit se on meille todella tärkeää. <3

Jos oma kommentointisi ei toimi klikkaa etusivulla sivupalkkia ja sieltä 'kommentoinnin vastinetta' jonne voit jättää kommenttisi myös.

Toivoisin, että kommentoit postauksiini ja jos asiasi on negatiivistä palautetta kertoisit siitä asiallisesti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runo/teksti, jolla ei ole nimeä, koska olen liian laiska

Ilmoitus & Kunnossa

Vain yksi päivä elämästäni