Viimeinen kanjoni

Moi! Tämä on tällainen lyhyt tarinanpätkä, joka voisi olla taas kerran kirjan takakansi. Mutta itse tarina se on Viimeinen kanjoni. Miksi? Vastauksen saat lukemalla tämän tarinan, mutta ensin pari asiaa.

Yksi: Sivupalkkiin on ilmestynyt 'kommentoinnin vastine' chatti johon voit kommentoida, jos et pysty kommentoida näihin postauksiin. Sinne voit tulla myös vain moikkaamaan, jos kaipaat juttuseuraa. (Voisit myös katsoa ne linkinvaihtolaiseni, joista olen unohtanut mainita)

Kaksi: Postausten väli tulee pysymään aika pitkänä, sillä joskus ei ole ideaa ja usein aikaa. Yritän postata kaksi kertaa viikossa mutta väli saattaa venähtää.

Viimeinen kanjoni


Joki, se on pitkä. Se virtaa jostain. Jostain mistä löytyy varmasti jotain. Tai jokin. Se on eräs arvoituksista mikä on vielä selvittämättä ja niitä arvoituksia on paljon.

Seurasin jokea kauan. Se tuntui vajoavan maan alle tai sen ympärille kasvavan seinät. Seinät kohosivat korkeammalle kuin silmä voisi nähdä. Ne olivat korkeat ja tuntuivat kohoavan korkeammalle mitä pidemmälle etenin. 

Saavuin päätyyn luokse. Siinä oli vain seinä, yksi niistä korkeista kivistä oli kohonnut tännekin. Joki näytti virtaavan kiven toiselta puolelta. Aloin tutkimaa  seinää. Nostin katseeni ja näin seinässä tekstiä. 

Käänsin tekstin hitaasti vanhasta kielestä sain selville mitä siinä luki "Tämä on ikuisuuden lähde tämä kanjoni säilyy. Vaikka maa järisisi ja myrsky raivoaisi, tämä ei tuhoudu. Sillä tämä on Viimeinen kanjoni."

Kommentit

  1. Wou. Siis WOU! Tosi taitavasti kirjoitettu, rakastin tätä��

    VastaaPoista
  2. Ihana! <3 Ja nimikin on kaunis, Viimeinen kanjoni :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit se on meille todella tärkeää. <3

Jos oma kommentointisi ei toimi klikkaa etusivulla sivupalkkia ja sieltä 'kommentoinnin vastinetta' jonne voit jättää kommenttisi myös.

Toivoisin, että kommentoit postauksiini ja jos asiasi on negatiivistä palautetta kertoisit siitä asiallisesti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runo/teksti, jolla ei ole nimeä, koska olen liian laiska

Vain yksi päivä elämästäni

Ilmoitus & Kunnossa