Erään kirjasarjan hahmon esittely - spesiaali

Eli siis olen nyt saanut yli tuhat näyttökertaa noin kuukaudessa ja kuten varmaankin tiedät aion tehdä sen takia spesiaalin. Kiitos kovasti kaikille jotka ovat katsoneet blogiani <3<3<3

Eli siis teen erään kirjasarjan hahmosta esittelyn. Tätä ideaa ehdotti Silja joka pitää Siljan sanataide nimistä blogia, käy katsomassa sitä se on ihan mahtava.

Hahmo on kirjasarjasta Kepler62 josta löydät vähän tietoa kirjavinkkejä sivusta joka löytyy etusivulta Blogin sivut tekstin alta, paina siitä ja pääset katsomaan kirjavinkkejäni joita lisäilen sinne aina, kun aikaa ja hyvä sarja/kirja löytyy.


Marie Vallvik

Marie on 13 vuotias norjalainen tyttö joka lähetetään sarjassa Kepler62e -planeetalle. Marie on asunut todella pienestä asti yksin seuranaan vain kaksi palvelijaa Alfred ja Marge. Marien isä kuuluisa asetehtailija Willhem Vallvik on useasti matkoilla. Vallvikin suvun motto KTA tarkoittaa Kill Them All ja tulee siitä, että Vallvikin suku on asetehtailijoita täynnä. Willhem Vallvikilla on myös Marien lisäksi toinen tytär joka on Marien puolisisko, mutta jätän nyt kertomatta henkilön nimen sillä se spoilaa sarjan juonta. Marien äiti taasen on töissä Vallvikin tehtaalla Jossa hän alunperinkin tutustui Willhem Vallvikiin. Marien äidistä tiedetään todella vähän (En edes tiedä hänen nimeänsä) ja se vähä minkä tiedän paljastaa juonta joten jätetään hänet nyt käsittelemättä.

Marie tietää paljon aseista sen takia, että hänen isänsä tekee työksensä aseita. Marie osaa ampua ja ampuu, todella hyvin. Voisin kertoa vaikka esimerkiksi, että hän ampui liikkuvaan maaliin Arin nimen, koska tämä ei uskonut Marien osaavan ampua. Mariella on oma tavallinen pistooli, Bonasera, jota hän ei epäile käyttää. 

Marie on ihastunut Ariin. (Tämä Ari josta kokoajan hoen on eräs niistä jotka matkustivat Kepler62e-planeetalle jonne myöskin Marie matkusti) Mutta ennen kuin tapasi Arin hän oli ihastunut erääseen luokkalaiseensa poikaan Ericiin. 

Marie ei oikeastaan itse päässyt omin avuin Kepler62e -planeetalle vaan hän pyysi erästä HalfmanHalfbiscit05 nimistä tyyppiä (Hänen oikea nimensä mainittiin eräässä kirjassa, mutta en nyt muista sitä) pelaamaan eräs peli läpi saadakseen kutstun avaruusmatkalle.


Aion vielä kerran kiittää 1265 näyttökerrasta, joista 1079 on Suomesta ja loput muualta maailmalta. (Katsoin nuo numerot 11.1.22. klo 18.40)

Kommentit

  1. Kiva kun käytit mun ehdotusta! Ja mähän oon siis joskus lukenut Kepler62 :sta mitta se meno vähän vaan selailuksi, etten muista paljoakaan…
    Mut kiva postaus!❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit se on meille todella tärkeää. <3

Jos oma kommentointisi ei toimi klikkaa etusivulla sivupalkkia ja sieltä 'kommentoinnin vastinetta' jonne voit jättää kommenttisi myös.

Toivoisin, että kommentoit postauksiini ja jos asiasi on negatiivistä palautetta kertoisit siitä asiallisesti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runo/teksti, jolla ei ole nimeä, koska olen liian laiska

Vain yksi päivä elämästäni

Ilmoitus & Kunnossa