Runo luonnosta

No, siis olen useasti haaveillut, että luonto säilyisi ja luonnon kauneutta ei unohdettaisi. Joten päätin, että teen siitä aiheesta runon joka kertoo millainen minun mielestä luonto on.

 

Luonto

Kauneimmat nummet,

korkeimmat kuuset,

hohtavan kirkkaat lammet.


Virtaa, solisee.

Lähde pienoinen 

Kivikossa kolisee.


Yön hämyssä kuu,

se on kuin hopeaa,

sen hehku kutsuu.


Tämä runo on tehty nopeasti, mutta kuitenkin yritin noudattaa runomittaa ja sisäistää sen luonnon tärkeimmän luonteen tähän lyhyeen tekstiin.

Kommentit

  1. Oih, ihana tämä runo!! Varsinkin viimeinen 'säkeistö' on aivan ihana, jotenkin vain niin kaunis!! Haluaisitko siis linkinvaihtoon? Se voisi kyllä onnistua, kunhan blogissasi on vähän enemmän postauksia, jos siis haluat!

    VastaaPoista
  2. Moi! Kyselit linkinvaihtoa Tarinaplaneetassa, ja ehdottomasti käy :) Blogisi vaikuttaa kivalle! Ja hei, jos sulla on iPhone tai iPad, laita Asetuksista Safarin tai muun hakukoneen asetuksista ”Estä seuranta sivujen välillä” pois päältä, ja voit kommentoida Bloggerin tililläsi mun ja Esterin blogeihin, toivon että toimisi! Haluan siis linkinvaihtoon, jos se käy sulle :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, jos kommentoit se on meille todella tärkeää. <3

Jos oma kommentointisi ei toimi klikkaa etusivulla sivupalkkia ja sieltä 'kommentoinnin vastinetta' jonne voit jättää kommenttisi myös.

Toivoisin, että kommentoit postauksiini ja jos asiasi on negatiivistä palautetta kertoisit siitä asiallisesti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Runo/teksti, jolla ei ole nimeä, koska olen liian laiska

Ilmoitus & Kunnossa

Vain yksi päivä elämästäni